ZUPY
      
     1. Rosół drobiowy z makaronem
2. Bulion drobiowo-wołowy z kołdunami mięsnymi
3 . Krem z brokułowy z prażonymi migdałami
4. Krem dyniowy z pestkami dyni - sezonowo
5 . Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
6. Krem z białych warzyw z grzankami
 

DANIE DŁÓWNE 

1.Schab pieczony w kompozycji z filetem drobiowym faszerowanym (pieczarkami i cebulką), ziemniaki oraz zaestaw surówek
2.Schab pieczony w kompozycji z filetem drobiowym faszerowanym szpinakiem, ziemniaki oraz zestaw surówek
3.Rolada wieprzowa faszerowana mięsem drobiowym, ziemniaki oraz zestaw surówek
4. Pieczeń wieprzowa w kompozycji z filetem drobiowym faszerowanym serem feta i pomidorami, ziemniaki oraz zestaw surówek.
5. Rolada ze schabu w ziołowym aromacie, ziemniaki oraz zestaw surówek
6. Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym, ziemniaki oraz zestaw surówek +3zł/os
7. Kotlet cordon blue z szynką i serem, ziemniaki oraz zestaw 
surówek

 
KOLACJA I
 
1. Bogracz 
2. Zupa toskańska z kuleczkami mozzarelli
3. Francuska zupa cebulowa na białym winie podawana z tartym parmezanem.
4. Krem serowy z grzankami
5. Gulasz węgierski
6. Krem dyniowy z pestkami dyni -sezonowo
7. Krem ziemniaczano porowy podawany z chipsem z marchewki

 
  • KOLACJA II 

    1. Kieszeń drobiowa nadziewana bakaliami w sosie śmietanowym.
    2. Soczysta karkówka pieczona w sosie winno-żurawinowym.
    3. Pierś drobiowa na salsie pomidorowo warzywnej.
    4. Rolada z indyka faszerowana żurawiną
    5. Karkówka pieczona z warzywami podawana z sosem chrzanowym.
    6. Dorsz pieczony w sosie śmietanowo-koperkowym

KOLACJA III 

Barsz czerwony na żeberkach wędzonych 

dodatki do kolacji III
Rożek francuski faszerowany mięsem drobiowym z pieczarkami
Krokiet z kapustą i pieczarkami
Kapuśniaczki
Paszteciki
Kaszaczki

SAŁATKI (3 do wyboru)

1. Sałatka pieczarkowa (pieczarka marynowana, ogórek konserwujący, jajka, szczypior, majonez, przyprawy)
2. Sałatka jarzynowa (marchewka, pietruszka, seler, groszek, ogórek kiszony, cebula, ziemniaki, majonez, przyprawy)
3. Sałatka z gyrosem (kurczak, ogórek kiszony, kukurydza, kapusta pekińska, majonez, ketchup, przyprawy)
4. Sałatka grecka (sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, cebula czerwona, oliwki, ser feta, sos winegret)
5. Sałatka z brokułami (brokuły, kalafior, pomidor, oogórek , jajko, szczypiorek, papryka słodka, majonez) 
6. Sałatka fitnes (kurczak grilowany,mix sałat,ser feta,czarne oliwki,pomidor, pestki dyni,sos ogrodowy)
7. Sałata z ananasem (ananas, kurczak, kukurydza, ser żółty, jajko, papryka marynowana, majonez, przyprawy)
8. Sałatka z makaronem ryżowym (szynka, papryka, ogórek, koperek , majonez)
 
 
ZIMNA PŁYTA 
 
1. Ruloniki szynkowe 
2. Nuggetsy mix (w migdałach, sezamie, cieście naleśnikowym)
3. Rolada ze schabu z boczkiem
4. Tortilla z kurczakiem
5. Rolada z kurczęcia.
6. Rolada serowa faszerowana kurczakiem i pieczarkami
7. Galaretka drobiowa
8. Galaretka wieprzowa z warzywami
9. Galantyna ze schabu faszerowane pastą chrzanową
10. Galantyna drobiowa z sosem czosnkowym
11. Baleron drobiowy
12. Pomidory z mozzarellą
13. Łosoś na grzankach z serkiem i oliwką
14. Śledź po żydowsku (cebulka + koperek)
15. Śledź w oleju lnianym
16. Śledź w śmietanie
17. Śledz po węgiersku 
18. Rolada szpinakowa  z łososiem
19. Rolada marchwiowa z szynką i serkiem
20. Tartinki z pastą z wędzonego pstrąga +3zł
 
  
DESERY

1. Lody z owocami i bitą śmietaną
2. Panna cotta z musem malinowym
3. Szarlotka na ciepło
4. Ciastko tortowe
 
 
NAPOJE ZIMNE I GORACE (bez ograniczen)
 
-stół kawowo-herbaciany
-woda gazowana, niegazowana z cytryną i miętą
-Soki
-pepsi, sprit, fanta (w 1L)

 
 
DODATKOWO OFERUJEMY
 
-stół wiejski
-pieczonego prosiaka
-fontenne alkoholową
-fontanne czekoladową
zapraszamytekst.png

Kontakt


 icontelWesela i imprezy: 600 053 425
 Restauracja: 662 848 978

iconmail  kontakt@podksieciagorka.pl  

  37-630 Oleszyce,
  ul. Zamkowa 61E

Mapka dojazdu

© 2019 Pod Księcia Górką. Wszelkie prawa zastrzeżone. Projekt i wykonanie PM MEDIA. Oparte na Joomla i Shaper Helix3 template.

Search